Over Isa

Een vrouw kijkt naar de zonsondergang

Impulsief, vrolijk en onbedwingbaar nieuwsgierig; dat is hoe Isa het leven omarmt. Ze laat zich graag verrassen door het onbekende, jaagt op zonnestralen die koude dagen verwarmen en ze geniet intens van de tinteling die veroorzaakt wordt door de geur een voorbijgaande vreemdeling. 

Isa is een onverbeterlijke romanticus. Ze bekijkt alles door een roze bril. Echter, een bril in welke kleur dan ook, kan haar zicht niet meer opkrikken dan een schamele 8%. Dankzij haar slechte zicht, staan al haar andere zintuigen altijd op scherp. En dat combineert bij met een grote dosis fantasie die haar leven heel kleurrijk maakt. 
Isa’s gevoel is altijd leidend. En dat gevoel brengt haar regelmatig in bijzondere situaties, waar dikwijls zelfs letterlijk, maar in ieder geval altijd figuurlijk het stoom van af blaast!

Een vrouw achter een raam wazig


Met haar vriend Nick beleeft ze talloze avonturen en ze wanen zich regelmatig in een andere wereld. Een spannende wereld waar (ont)spanning, erotiek en ultiem genot ervan af spatten.
Genieten doen Isa en Nick zeker. Van samen skiën, samen wijn drinken, samen flirten, samen elkaars lichaam veroveren, samen elkaars lichaam in extase brengen…  Maar ook alleen, en met anderen…
Isa heeft een druk sociaal leven, maar er is altijd ruimte voor nieuwe vrienden… en de bijbehorende fantasieën.

error: Deze inhoud is beschermd!