Twee glazen bij het haardvuur
Flirty verhalen

Voor de open haard

‘Ramon zat weer zo te drammen tijdens de vergadering.’
Nick trekt de buitendeur achter zich dicht en begint zijn verhaal zonder ook maar eerst gedag te zeggen. 
‘Vorige week klaagde hij ook al zo over dat project van Fransen. Iedereen is hem spuugzat.’
Ik loop langzaam door de lange gang naar hem toe. Nick staat te rommelen in de gangkast. Hij bukt om zijn schoenen uit te trekken en zet ze onder in de kast. Tegelijk valt er mijn blazer van de kapstok, die hij snel van de grond grist en met een hand over de haak gooit. 
‘En weetje, Jan geeft hem alle ruimte. Zo storend dat hij Ramon er niet gewoon op aan spreekt. Alleen omdat hij er al tien jaar werkt en zelf vindt dat hij het allemaal wel weet.’
Terwijl hij zijn eigen jas van zich af schudt, valt mijn blazer weer van de kapstok. 

Open haard

Het tikken van mijn naaldhakken op de houten vloer ontgaat hem volkomen. Opmerkelijk, aangezien hij mij eerder vandaag nog appte hoe geil hij mij in die hakken vindt. 
Ik hum als ik achter hem sta en trek rustig zijn jas van zijn schouders. De stof plakt aan mijn blote benen en de regendruppels die er af vallen zorgen voor rillingen die via mijn been naar boven kruipen. Mijn zintuigen staan op scherp. 
Nietsvermoedend moppert Nick door, ik grijns van oor tot oor. Hij raapt mijn blazer weer op en gooit hem achteloos over de trapleuning. 
‘En dan dat snertweer. Ik ben helemaal doorweekt! Ik trek even droge kleren aan hoor.’
Hij bukt om zijn sokken uit te doen. Hupst op een been en verliest bijna zijn evenwicht. Strompelend loop hij richting de huiskamer. 
Geen gedag? Geen kus?
Als ik het gerinkel van zijn riem hoor – hij wil zijn broek uit trekken – is het tijd om het over te nemen. 
‘Aanhouden,’ zeg ik enigszins dwingend. 
Het geluid stopt en Nick draait zich naar me toe. 
Ik kan zijn blik niet zien, maar dat maakt mij ook niets uit. Ik wil dit, ik neem de leiding.
Ik hoor zijn voetstappen naar mij toekomen. Ik sta nog bij de voordeur. 
Ik sluit mijn ogen en geef hem de tijd om mij van top tot teen – in een doorzichtige kanten kimono met daaronder een donkerrood lingeriesetje – in zich op te nemen. 
Als ik een hand op mijn wang voel, pak ik deze doortastend vast en maak ik hem duidelijk dat het niet de bedoeling is dat hij mij aanraakt. 
‘Wat ben je…’ 
Voordat hij zijn zin afmaakt, leg ik mijn vinger op zijn mond en sis ik: ‘Shhhhh…’
Ik pak hem bij zijn schouders, draai hem om een duw hem met lichte dwang richting de huiskamer. 
Hij doet de tussendeur open en hapt naar adem. Voordat hij weer iets probeert te zeggen, stop ik hem door een krachtige ‘ah’ uit te slaan. 


‘Ga zitten.’ 
Als Nick op de bank wil gaan zitten, zeg ik: ‘Nee, daar in die stoel.’
Het is de grote groene fauteuil naast de open haard. De stoel waar ik al zo vaak opgekruld met een dekentje en een goed glas wijn heb zitten relaxen. Maar vanavond dient hij een ander doel.
Nick neemt gedwee plaats in de stoel. Inwendig lach ik. Met zijn natte broek op zijn lievelingsstoel. Hij schuift een beetje heen en weer. Ik weet dat hij zich verbijt. Hij is bang voor vlekken. 
Ondanks de broeierige sfeer die de open haard en de tientallen kaarsjes die ik eerder had aangestoken als vanzelf creëren, overheerst zijn ongemak. Het plakkerige gevoel die de natte broek op zijn benen achterlaat, overheerst al het andere. Ik ken hem zo goed. 
En juist daarom neem ik mijn tijd. Als in slow motion loop ik langs hem heen en laat mijn hand heel licht over zijn schouder glijden. Het getik van mijn hakken overstemd het geluid van de slagregen die tegen het glas van de serre slaat maar net. De regen wordt vergezeld door een toenemende wind die rond ons huis giert.Ik vlij mezelf tegenover hem neer op de bank en sla mijn ene been over de andere. 
Ik laat de razende stilte nog even wat langer duren voordat ik op het puntje van de bank kom zitten. 
‘Trek je broek maar uit.’
Nick heeft inmiddels begrepen dat het niet de bedoeling is dat hij terugpraat en schuift zijn broek naar beneden. 
De opluchting die volgt na het uittrekken van zijn broek, maakt plaats voor een rilling. Ondanks dat de vlammen enige warmte afstralen, is het nog niet warm genoeg om je zonder kleding comfortabel te voelen. 
Ik buig voorover en ga op mijn knieën voor hem zitten. Ik zou hem warm kunnen wrijven, maar in plaats daarvan maak ik zijn overhemd knoopje voor knoopje open. 
Nick is letterlijk doorweekt tot op zijn ondergoed. Zelfs zijn shirt is klam als ik het over zijn hoofd uit trek. 


Ik kijk hem aan zonder iets van emotie in mijn gezichtsuitdrukking door te laten schemeren. Zijn uitdrukking zie ik helaas ook niet. Hoeft ook niet, ik weet dat ik zijn volle aandacht heb. Ondanks dat weet ik dat het gevoel van ongemak, spanning en ongeduld zich ondertussen bij hem in razend tempo afwisselen. 
Op mijn appje van vorige week: ‘Op een onverwacht moment overval ik je. Dan doe je wat ik zeg. Dan duld ik geen inspraak en al helemaal geen tegenspraak,’ reageerde hij met: ‘Ik kan niet wachten.’


Ik laat hem zonder woorden de fauteuil dichter naar de bank schuiven terwijl ik zelf achterover zak. 
‘Streel je tepels,’ beveel ik hem. 
Nick verschuift zijn hand naar zijn borst en doet wat ik zeg. Zijn andere hand daalt af naar beneden. 
‘Ah ah, nee, je short blijft aan.’
Ik plaats mijn voet op zijn been en prik mijn naaldhak in zijn vel. Hij gruwelt van het mogelijke vuil onder mijn ‘buitenschoen’, dat weet ik, maar tegelijkertijd hoor ik dat hij een zucht niet kan onderdrukken. 
Als hij zijn handen naar mijn voet verplaatst, laat ik het toe. ‘Nou vooruit.’
Hij omklemt mijn voet met zijn ene hand en legt zijn andere hand om mijn enkel. Hij mag de veters van mijn naaldhaklaarsje losmaken. Ik laat mijn laarsje van mijn voet glijden en plaats mijn voet op de huid van zijn binnenbeen. Ik voel de kou in zijn huid. 
Mijn voet verplaats ik via zijn dijbeen naar zijn kruis. Ondanks zijn klamme short, voel ik toch een warme verharding. 
Nooit eerder heb ik hem zo gecommandeerd. Nooit eerder heb ik op deze manier totale controle over hem mogen uitoefenen.
Als ik mijn voet terugtrek en mijn benen weer over elkaar sla, voel ik het vocht tussen mijn lippen. En nooit eerder genoot ik zo van zijn ongemakkelijke opwinding.
Ik strijk met mijn nagels over mijn bovenbeen. Ik weet dat Nick zijn blik geen moment van mij heeft afgewend. Hij kijkt, ik streel mezelf. Terwijl mijn ene hand een tinteling door mijn been omhoog laat trekken, doe ik met mijn andere hand mijn kimono opzij en streel de zijkant van mijn borst. 
Mijn klitje klopt zonder dat het in de verste verte is aangeraakt. 

silhouette van een vrouw die haar been in de lucht heeft zittend op een stoel

Ik weet dat Nick zijn vingers in de fluwelen armleuning priemt. Ik laat hem nog steeds zijn natte shortje niet uittrekken en het is hem ook verboden om zijn handen erin te laten glijden. 
Ik sta op en beweeg mijn heupen traag op het ritme van de loungemuziek die nauwelijks hoorbaar is. Dit in combinatie met het agressieve gekras van de regen tegen de ruiten, maakt de sfeer zinderend seksueel geladen. Juist doordat ik mijn handen tergend over mijn borsten laat glijden. 
Nick doet geen poging om mij te benaderen. Hij ziet aan mijn blik dat hij mijn toestemming hiervoor nog niet heeft gekregen. Om hem extra te plagen dans ik om hem heen en raak ik zijn lichaam terloops even aan. Ik voel het kippenvel op zijn huid, misschien door mijn aanraking, maar de kou heeft hem ook zeker in de tang. 


Ik draai zijn stoel meer richting de open haard, maar plagerig ga ik voor de warme straling staan. Hij ziet mijn silhouette langzaam zakken, als ik op mijn knieën voor hem ga zitten. Fel spreid ik zijn benen en trek hem iets onderuit. 
‘Trek je short maar uit.’
Zonder iets terug te zeggen doet hij dit meteen. 
Als ik zo dicht voor hem zit zie ik dat zijn lid onder maximale spanning staat.
Ik kriebel zijn binnenbeen en mijn vingers flirten met zijn kruis. Ik buig mijn hoofd richting zijn stijve, maar wanneer ik hem bijna met mijn lippen raak blaas ik er zachtjes over. Zijn opwinding wint het vast van de kou…
Ik trek me terug. Zo makkelijk ga ik het niet maken voor hem. Het is mijn avond en ik wil meer. 
Voordat ik weer op de bank ga zitten buk ik voorover en trek mijn slipje over mijn billen naar beneden. Ik stap uit het slipje, draai me om en ga met wijd gespreide benen voor Nick zitten. 
Ondanks dat Nick zichzelf nog steeds niet mag betasten op de plek waar zijn verlangen er zowat uitspat, doe ik dit wel. 

Met mijn vingers open ik mijn lippen en vind al snel een opgezwollen klitje dat snakt naar aandacht. Ik wrijf eroverheen. Ze heeft maar weinig nodig, voel ik. Maar ik stel mijn orgasme nog even uit. Ik wil dat Nick langer naar me kijkt. 
Mijn vinger laat ik verdwijnen in het vocht tussen mijn lippen. Ritmisch beweeg ik heen en weer terwijl ik met mijn andere hand lichtjes in mijn tepel knijp. 
Als ik Nick hoor kreunen is dat het laatste zetje dat ik nodig hem. Ik zak meer onderuit en leg mijn hoofd achterover. Ik beweeg mijn vingers sneller en druk ze harder tegen mijn klit. 
‘Ga door,’ fluistert Nick. 
Mijn orgasme voel ik vanuit de uiterste puntjes van mijn lichaam naar het middelpunt vloeien. Iets wat minuten lijkt te duren en aangeeft dat mijn hoogtepunt onontkoombaar is. 
Ik span al mijn spieren in mijn onderlichaam en kantel mijn bekken. 
‘Kijk naar me.’ Ik kreun en met schokkerige bewegingen breng ik mezelf in extase. De roes die volgt, verlaat mijn lichaam in steeds vlakker wordende golven. 
Ik grijns als ik zie dat Nick het niet kon laten. In een rustig tempo zie ik iets wat op zelfbevrediging lijkt, maar dat hadden we niet afgesproken…

Een vrouw die op de schoot van een man zit op een stoel


Ik loop naar hem toe. Ik weet dat hij het altijd onweerstaanbaar vind om zijn stijve in mijn overgevoelige kutje te steken vlak nadat ik ben klaargekomen. 
‘Ik wil je neuken,’ en hij wil opstaan.
Ik duw hem terug in de stoel. 
‘Ik heb nog steeds niet gezegd dat jij mocht praten, laat staan dat jij mag bepalen wat er nu gebeurt…’ zeg ik met een lach in mijn stem.
Ik sta voor hem en ga bovenop hem zitten. Zijn gekreun is nu overgegaan in een licht gegrom. Het kan zijn goedkeuring wegdragen. 
Geroutineerd laat ik zijn grote pik in me glijden en ik berijd hem. Niet zacht. Dat heeft hij niet verdiend.
Lang duurt het niet voordat hij zijn sperma met meerdere harde stoten diep in mij spuit. 
‘En jij maar denken dat Ramon de enige was die jou tergde vandaag…
’Zo wil ik iedere dag wel ‘geïrriteerd’ worden,’ grinnikt Nick. 
‘Maar wel alleen door jou.’
Ik pak een plaid van de bank en sla het om ons heen. 
Nick kust me.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd!